top of page

Kalas, gratifikation, konsert, filmpremiär och vååååår!

Så härligt! Nu är den äntligen här och det är så skönt tycker jag att slippa den värsta kylan! Livet som småbarnsförälder rullar på och även om det inte har synts här på bloggen så har jag varit aktiv som sångerska en del, däremot räcker inte tiden alltid till att uppdatera hemsidan…men nu så!

Först och främst vill jag berätta att jag sjunger på konsert tillsammans med Lowe ons 12 april kl. 13-14.30 i Backa Kulturhus. Det finns biljetter att köpa för 75 kr, ring Backa Kulturhus på 031-366 90 20 mellan kl. 8-15.30 för att boka plats.

Gun Mattson som driver “Livslust” bokade oss efter att ha hört mig och Lowe på Mimers Hus i Kungälv. Hon är en riktig eldsjäl som jobbar hårt för att de äldre i staden ska få kvalitativ underhållning och det ska bli jätteroligt att få träffa den här publiken!

Det har varit kalas, fest, gratifikation, konsert, fotografering och begravning sedan i december och dessutom en filmpremiär! Jag var i söndags och såg filmen “Brudpenning och demokrati” och det var lite nervöst att se sig själv på en stor bioduk, men jag var nöjd med resultatet även om min karaktär inte är den mest sofistikerade 😉 Jag är stolt över alla som var med i filmen och jag vet vilket enormt arbete det har inneburit för regissören Reza Rahimi.

Annars så njuter jag av livet och försöker att ta vara på dagarna så gott det går, det är verkligen en speciell tid nu när Adrian är så liten…vet av erfarenhet att det inte varar för evigt detta underbart mysiga gosande ❤


Utsikten från våningen innan jag skulle in och sjunga!



Fotografering med GRACE!



Klänningen matchade väggen på Dicksonska palatset!



Med Lowe på Riverton Hotell.



Hans Agrell i Lundby Gamla kyrka



Samling på rödamattan innan filmvisningen av “Brudpenning och demokrati” av Reza Rahimi



Foto av Daniel Philipson



Foto av Daniel Philipson



Foto av Daniel Philipson



0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

I could have danced all night! Video med Lowe :)

Äntligen en inspelning med mig och Lowe! Här kommer “I could have danced all night” från My fair lady, inspelad i Hjo november 2017. #opera #negarzarassi #visa #musikal #operett #sångglädje #jazz #pia

bottom of page