top of page

God jul och gott nytt år!

Nu är det snart julafton och en viss förväntan infinner sig, ser fram emot att få spendera tid med min familj, släkt och kära vänner ❤

Det har varit ett roligt år med många olika typer av utmaningar, allt från att lyckas prestera på topp i samklang med en bebis, till att våga testa nya saker musikaliskt och tekniskt. Och det bästa av allt har varit alla fina möten med människor i publiken som delar med sig till mig av sina upplevelser och historier, det är oftast det jag minns bäst från konserterna, dom där små pratstunderna som brukar uppstå efteråt.

Det är en del grejer bokade inför nästa år och jag har lite nyheter att dela med mig av, men det tar vi i januari… 🙂

Jag hoppade in som konferencier på Konserthuset förra veckan, lite annorlunda att presentera andra än mig själv men det var ett mycket angenämt jobb. Jag fick dessutom möjlighet att äntligen höra en av mina kurdiska favoritsångerskor Aynur Dogan, inte helt fel!

Luciakonserten i Varla kyrka blev en mycket fin kväll med gott samarbete av pianisten Dan Lindén, prästen Elisabet Karlsson och kantor Eva Segerlund.

Med GRACE har vi också varit ute på galej, två olika julfester i Malmötrakten har vi hunnit med!

Nu börjar det dra ihop sig inför årets sista spelning, jag sjunger i Grundsunds kyrka på julotta den 25e dec kl. 8.00 och sedan i Lysekils kyrka kl. 11.00.  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!


negar zarassi aynur dogan

Tillsammans med Aynur Dogan!



Grace, showgrupp, 60-tal

Hej 60-tal!



GARCE, showgrupp, show

På Lorensdal med GRACE!



negar zarassi, dan lindén, lucia, varla, kyrka, sopran

Med Dan i Varla. Han spelar på talang när han inte vill skriva ut ackord 🙂



showgrupp, grace, julfest

På hotell Clarion Malmö Live.



GOD JUL!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

I could have danced all night! Video med Lowe :)

Äntligen en inspelning med mig och Lowe! Här kommer “I could have danced all night” från My fair lady, inspelad i Hjo november 2017. #opera #negarzarassi #visa #musikal #operett #sångglädje #jazz #pia

bottom of page