top of page

Sommarkonserter och dop, sedan semester!


Med Ulrika Davidsson och Lars Kristiansson!

Med Ulrika Davidsson och Lars Kristiansson!


Imorgon onsdag den 20 juli kl. 19.00 är det konsert i Björkö kyrka på ute i skärgården. Igår fick jag träffa musikerna Ulrika Davidsson och Lars Kristiansson och det var ett härligt rep, så underbart att få musicera med dom och jag riktigt njöt när Lars spelade sitt solo stycke av Poulenc på cello, ett ögonblick av ro och tillfredsställelse. Jag var dessutom jätteglad över att min sommarutmaning “Exultate jubilate” av Mozart gick vägen, så ni som kan kom på onsdag och lyssna, det kommer att bli en toppenkonsert! Fri entré dessutom 🙂

På lördag sjunger jag på ett dop och sedan är det konsert igen på söndag med Lowe i Lyse kyrka kl. 18.00, också fri entré och ett blandat program med svenska klassiker, visor, musikal och operett.

Sedan tänkte jag ta några veckors paus med lite förberedelser inför slutet på augusti och hösten tillsammans med Zarassi Trio och andra olika uppdrag som väntar.

Det är dessutom en lillebror på väg som förhoppningsvis kikar ut någon gång i slutet på oktober…den här bilden tog jag efter en mycket lyckad konsert i Varla kyrka där jag fick träffa min gamla musiklärare Eva Segerlund från högstadietiden, hon har följt mig genom åren och nu bjöd hon in mig och Lowe till en sommarkonsert. Det kändes fint att få sjunga för henne igen, minns hur hon kämpade med mig när jag skulle lära mig “Trubbel” av Monica Zetterlund…


Efter en mycket lyckad konsert i Varla kyrka tillsammans med Lowe passade jag på att ta en bild på magen, att döma utifrån bebisens sparkar i magen så verkar den uppskatta musik!

0 kommentarer
bottom of page