top of page

“Får jag dö i din famn?” Imorgon lördag i Annedalskyrkan kl. 15.00


Får jag dö i din famn

Imorgon kl. 15 så spelar jag, Stefan Klaverdal och Thomas Romlöv föreställningen “Får jag dö i din famn?” i Annedalskyrkan. Det är gratis entré och kaffe serveras i pausen.

Se info nedan och varmt välkomna!

“Får jag dö i din famn?” konsert och samtal om döden och livet Negar Zarassi – sång Stefan Klaverdal – musik Thomas Romlöv – bild

Sara Ekman – koreografi

I dagens samhälle saknas tid och utrymme för tankar om stora frågor, som döden och livet. Vi behöver hjälp att få ta den tiden, och kanske en ursäkt att få tala om det. I det här projektet försöker vi skapa utrymme att dels få ta del av hur några andra människor tänker och dels få utrymme att tänka själva och kanske dela med oss av våra tankar.

I en intim tvådelad föreställning får vi lyssna på hur förinspelade intervjuer och dina egna tankar förvandlas till musik genom sångerskan Negar Zarassi, tonsättaren Stefan Klaverdal och ljuskonstnären och filmaren Thomas Romlöv.

“Får jag dö i din famn” är en del av samtals- och musikprojektet MittEMELLAN som drivs genom Hjärnarp-Tåstarps församling och Lunds Stift. Projektledare Svenska kyrkan är Ann Lidgren.

Läs mer på www.mittemellan.nu eller lyssna på www.enklafragor.se


Får jag dö i din famn?
0 kommentarer
bottom of page