top of page

Sommar uppdatering!

Vilken vår det har varit, njuter så av allt som blommar!

Många och roliga uppdrag har det varit, vet inte riktigt vart jag ska börja, en del resor till Stockholm inför rep och konserter med David Härenstam, klassisk gitarrist. Mozarts Requiem med Göteborgs konsertkör, privata engagemang, konsert med blandad repertoar med David Carbe i Ulricehamn och en del annat. Och allt har varit jättekul! Älskar mitt jobb och är så tacksam för att jag får lov att jobba med min passion och jag dessutom får möta er i publiken som bonus. Sicken grej. <3


Ni är nog en del som minns att jag sjöng vid Kungen och Drottningens besök i Göteborg förra året och nu finns sången "I det fria" som singel på alla digitala plattformar, så in och lyssna och ladda ner om ni gillar den :)


Det är hög tid för sommarkonserterna och det blir två stycken med David Carbe. Den 30e juni i Flatö Kyrka och 3e juli i Kungshamns kyrka. All info om tider, biljetter och plats hittar ni under fliken https://www.negarzarassi.com/upcoming


Den 18e juli sjunger jag med David Härenstam i Västerås, ett program med repertoar av Britten, De Falla, Villa-Lobos och Schubert bland annat.


Den 27 juli är det åter dags för Sommarsången på Mossholmen (Tjörn) 15 manna orkester och fantastiska solister, jag var med för första gången förra året och blev helt tagen av upplevelsen!


7 augusti sjunger jag med Lowe Pettersson i Stafsinge kyrka, fjärde gången vi återvänder så det börjar bli en kär tradition :)


Den 13 och 25e augusti blir det opera konsert med Svetla Tsvetkova och Stoyan Iliev i Kållered och Kortedala kyrka. Svetla är en fenomenal pianist/organist och förhoppningsvis spelar hon något solo stycke också!


Om ni vill höra något från Mozarts Requiem och Fynsk Forår så finns det numera på Youtube.

Med detta så vill jag önska er en riktigt fin sommar <3


Video och foton av Gabriella Silfverhielm Gren
0 kommentarer

Comments


bottom of page