top of page

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här och jag tycker att det är underbart! Så glad över samarbetet med den skicklige regisörren Alireza Badiee och mitt management Untied Voice som möjliggjort alltihop. Det här är ett första steg för att utveckla genren där det persiska språket möter den klassiska sången i ett lite lättare format och vi har utgått från Nino Rotas sång “Parla piu piano” men med arrangemang av Tina Jamegarmi och persisk text av Shiva Fazlali.


Hoppas att ni gillar det! Glöm inte att gilla och dela 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

コメント


bottom of page