top of page

Boka plats till filmvisning av Nasrin Pakkos film “Jag vill bara komma hem”

Torsdag den 30e september medverkar jag med några sånger tillsammans med pianisten Arne Murby på premiärvisning av filmen “Jag vill bara komma hem” av Nasrin Pakko på Stora Teatern i Göteborg. Välkomna att boka plats!

https://storateatern.se/sv/program/west-pride-2021/?date=2109300500

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

bottom of page