top of page

Lyckat vernissage, imorgon konsert i Göteborgsoperans foajé!

Det var en härlig dag igår, bra stämning och en öppen atmosfär bland vernissage gästerna på galleri E&W, så för mig var det vara att öppna munnen och ha kul! Jag blev kompad av den unge, men dock så begåvade pianisten David Carbe, och jag tror att vi lyckades med konststycket att förvåna och underhålla gästerna med musiken 🙂 Jag tycker det känns extra bra när de kommer fram efteråt och erkänner att dom inte brukar gillar opera, men att nu så måste dom gå och lyssna!!

Ni som inte var där igår och såg de fina fotona av Johan Palmborg tycker jag ska ta sig dit för att titta, underbara bilder med blommor som främsta motiv. Utställningen pågår i ca en månad, så ta en vårpromenad ner till Vasastan och insup lite konst!

Men nu blir det till att byta fokus och ladda om inför morgondagens konsert på Göteborgsoperan, det är baletten som har årsmöte och jag och tenoren Dardan Bakraqi tillsammans med pianisten Dan Lindén, kommer framföra ett blandat opera program. Det blir en del arior men även duetter från bl.a La Traviata och La Bohème.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page