top of page

Härliga och roliga jobb!

Det här perioden har gått fort och det är mycket som håller på att förberedas inför jobb i mars och april, men det är spännande och utmanande och jag gillar det! Tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder från jobben i januari, det var en intensiv 3 dagars period men det gick bra och det slog mig flera gånger vilket lyxigt och underbart jobb jag har, visst ligger det mycket slit och kämpande i botten men belöningen är desto större 🙂


V

Spanka trappan på Filmfestivalen…Min italienska balkong från vilken jag sjöng och överraskade gästerna på Filmfestivalen :)

Min italienska balkong från vilken jag sjöng och överraskade gästerna på Filmfestivalen 🙂På scen tillsammans med El Rey Shango Superior, jag njööööt!

På scen tillsammans med El Rey Shango Superior, jag njööööt!Tillsammans med tjejerna i GRACE när vi underhöll gäster på Sahlgrenska, en kväll med mycket skratt och god sång!

Tillsammans med tjejerna i GRACE när vi underhöll gäster på Sahlgrenska, en kväll med mycket skratt och god sång!Inhyrd för kvällen som orientaliskt inslag på 70 års kalas!

Inhyrd för kvällen som orientaliskt inslag på 70 års kalas!


0 kommentarer

Comentários


bottom of page