top of page

Voice of Change! Inspelad konsert av Riksteatern

Äntligen får jag dela denna konsert med er! För att se den klicka bara på länken nedan 🙂

Sångerna spänner från Puccini till persisk folkmusik och avslutas med Time to say goodbye. Dessutom en helt ny sång baserad på melodin “Adagio” av Albinoni, men här med arrangemang av Shapour Bastansiar och text av Shiva Fazlali.

Jag är så stolt och glad över denna konsert som producerades av Riksteatern, det har varit fantastikt att samarbeta med Shapour Bastansiar, som arrat alla låtar och ledde den fina orkestern, samt alla duktiga medarbetare bakom produktionen, från kamera till ljus och planering. Konserten går att se fram till slutet på augusti 2021.


Den årligen återkommande satsningen Voices of Change är en frizon för artister som inte kan uttrycka sig fritt i sina hemländer på grund av könsidentitet, åsikt eller sexuell läggning. I arbetet för mänskliga rättigheter är konsten en grund för debatt och diskussion. Därför är Riksteatern stolta över att lyfta fram dessa artister, som genom sitt konstnärskap förändrar och skapar plattformar för en mer öppen och mångfacetterad värld.

Negar Zarassi är en svensk-iransk operasångerska med kandidatexamen inom musik från både Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon anlitas frekvent för konserter och olika musik- och teaterproduktioner över hela Sverige. Negar är känd för sin starka närvaro på scenen där hon skickligt rör sig mellan olika genrer och stilar. Genom Persia’s got Talent 2019 fick hon stort globalt genomslag hos den persiska befolkningen och har sedan dess utvecklat sin egen crossover-genre med opera och pop på persiska. Med en bred och varierad repertoar har denna ”persiska Sarah Brightman” rört miljontals människor med sin vackra röst.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page