top of page

Vidare till final i Persia’s got Talent!

Det känns så kul och spännande! Men nu behöver jag snart er hjälp, ladda ner appen Persia’s got talent från App store eller Google så att ni kan vara med och rösta efter finalen. Här kan ni se mitt bidrag i semifinalen med Fantomen på Operan, med mig på scen har jag Martin Crommert som gjorde en strålande insats som Fantomen! Fredag den 19e feb sänds finalen kl. 19.30 svensk tid!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Коментарі


bottom of page