top of page

Underbar vecka hos symfonikerna!

Uppdaterat: 28 apr. 2023

För ca två veckor sedan gästade jag Göteborgs Symfoniker och det var verkligen något utöver det vanliga! Att under en vecka få dela scen med otroligt begåvade ungdomar som läste egenskriven poesi, Fabian Kallerdahl på piano, Vic Vem, en rappande poet som ledde oss genom föreställningen och så symfonikerna själva förstås under ledning av Gudrun Dahlqvist. Jag undrade innan hur det skulle landa hos alla ungdomar med musik av Stenhammar, Taube och en opera-aria bland annat, men jag hade inte behövt vara orolig, gensvaret var enormt och tror att vi alla kände oss upplyfta efter att sista konserten av "GBG402" var gjord. Tack för att jag fick vara med!


Och i torsdags var det konsert på Frölunda Kulturhus "Kvinna, sjung!" var titeln och förutom mig själv och musikerna i Wulfson Quartet så gästade även Maryam Javidmehr på tanbour, Per Rehnberg med en egenskriven sång, Jasmin Saberi och Misagh Keyvan Sharifian med poesi. En kväll där vi hyllade de kvinnor som haft modet att gå före i kampen för jämlikhet! Finns lite klipp som jag kommer dela med mig av framöver och extra tack till Homayoun Nasiri som filmade.


Nu är det dock uppladdning för resten av mars och början av april, mycket som händer och jag pluggar noter och text för fullt. Kolla kalendern för info men vill pusha lite extra för "Carbe med gäster" i Kungsbacka den 1 april, kommer bli en kanon kväll med väldigt varierad musik och dessutom får jag den stora glädjen att sjunga duett med Stina Klintbom, hon är grym! https://www.ticketmaster.se/event/carbe-med-gaster-biljetter/627721


Imorgon är det "Eldfesten" på Heden som i år har fokus på jämlikhet och jag sjunger lite senare på kvällen, tror det blir runt 20.30, regn och slask väntas så klä er varmt och ta med paraply... <3

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page