top of page

Tobias Ringborg och Händel på Folkoperan

Nu är jag hemma efter en kort visit i Stockholm där jag jobbade med Tobias Ringborg. Det var väldigt kul och jag tycker att jag lär mig så mycket. Just att jobba med en dirigent är intressant för att det ger en annan aspekt än vad jag är van vid från att jobba med min sångpedagog. Att få en känsla för helheten, fraseringar, var tyngdvikten och höjdpunkterna ligger. Denna gång jobbade vi med Mozart och en aria ur en Händel opera inför den stundande provsjungningen på Folkperan den 28 april.

Idag ska jag repa inför påsk och det är en del att lära sig, lätt panik infann sig häromdagen men nu känns det lugnare. Det enda som gäller är att vara strukturerad i dessa lägen. Varför händer allt alltid samtidigt?? Min sångpedagog kommer, jag ska sjunga i Annedal, Surte och har en provsjungning…!

Men hellre för mycket än för lite 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page