top of page

Sommarlov!

Nu är sommaren här med besked, vackrare tid går nog inte att finna med blommor och grönska som står i full blom! Det känns hoppfullt inför hösten med vaccinationer som är igång och jag hoppas verkligen att kulturen kan få ta plats i samhället igen utan risk för människors väl och ve. Jag kommer uppdatera kalendern om några veckor och det är mycket roligt som väntar i höst!

Just nu är min röst lite trött och därför har jag valt att ta helt ledigt några veckor, konserterna med Lowe blir av men inte med mig utan Gunnar Olofsson hoppar in istället och sjunger ett Jussi Björling program, det kan ju inte bli annat än bra!

Om ni vill se en hel konsert med mig så går ni istället in på https://www.riksteatern.se/forestallningar/voices-of-change/ och där finner ni även massor med annan musik och teater, helt gratis att njuta av hemma i soffan eller vid bryggan.

Önskar er en underbar sommar med förhoppning om en höst där vi kan mötas igen!

Foto Homayoun Nasiri

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page