top of page

Sommarkonsert på Mimers hus “Det bästa ur det mesta” ur Musikal, operett och visa

Sommaren fortsätter och snart är det dags för konsert igen. Den senaste konserten i Annedal gick strålande och det var härlig respons från den stora publiken på nära 500 personer, som trots värmen hade tagit sig till kyrkan! Det var roligt att sjunga de nya styckena som jag övat in och som alltid kul att sjunga tillsammans med Pär Nilsén.


Det bästa ur det mesta

Lördag den 16 augusti kl. 19.00 sjunger jag tillsammans med tenoren Gunnar Olofsson och pianisten Lowe Pettersson på Mimers hus i Kungälv. Det blir en helaftonskväll med musik ur bl.a My fair lady, Csardasfurstinnan, Fantomen på operan, Chess, Taube och mycket mer. Det bjuds på duetter, solon och pianomusik. Biljetter kan förbokas på tel 0303-23 82 02, kostnad 200 kr inkl. fika i pausen. Vi övar för fullt och det känns som att det kommer att bli en riktigt bra konsert med mycket variation och med bra nummer som både är dramatiska och komiska. Ser fram emot denna kväll och jag hoppas att publiken hittar dit!

Dagen innan, alltså fredag 15 augusti uppträder jag och Lowe på Kulturkalaset, ca.12.30-13.00 i ett tält vid Stora Teatern, en stunds underhållning med lite olika repertoar.

Varmt välkomna!


Negar Zarassi

Lite suddigt med live…



Negar Zarassi

Fint besök efter konserten 🙂



Bo Urban, redo för avfärd efter repetition!

Bo Urban, redo för avfärd efter repetition!


0 kommentarer
bottom of page