top of page

Sol i sinnet och vår i Berlin

Nu är jag hemma igen! Det var varmt och skönt i Berlin och jag trivdes bara med att vara där och promenera omkring. Audition gick super bra, äntligen är jag nöjd efter en uppsjunging. Jag var i bra form röstmässigt och jag hade också väldigt kul medan jag sjöng. Det hjälpte att ha ett fokus; att ha kul, och jag kände tydligt hur mycket jag älskar att sjunga.

Efteråt så sa dom att dom gillade min röst och typ, att jag hade fin utstrålning, MEN att min talade tyska måste bli bättre. Det som gladde mig var att dom även talade om ett jobb som skulle passa mig men att det fanns krav att kunna tala flytande, och där är jag ju inte riktigt ännu…!

På ett sätt så märker jag ändå att jag förstår mycker mer nu än när jag var i Hamburg, hela denna konversation hölls i princip på tyska och jag förstod ju faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska få igång mitt eget tal här hemma i Sverige, får fundera på det lite grann.

I vilket fall som helst så är jag glad, det viktigaste för mig var att jag kunde sjunga och nu vet jag att jag även i en så pressad situation kan leverera något bra!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page