top of page

Repstart Tusen och en natt!

Nu är vi i Malmö och repetitionerna av Tusen och en natt har börjat! Det känns fantastiskt kul och det är verkligen en rolig uppsättning som jag får vara delaktig i. Mina kollegor har olika bakgrund och tillsammans så blir det en spännande blandning av röster och uttryck. Det är svårt att beskriva musiken, den varierar mellan modernt klassisk, musikal och en del orientaliska inslag som jag älskar! Det är bra stämning och jag trivs på operan, mina kollegor är väldigt trevliga 🙂 Det är lite trix och fix att få ihop det med lilla Samuel, men hittills har det funkat ganska bra då vi inte repar hela dagar, utan jag kan komma ifrån några timmar även mitt på dagen för att ge honom mat.

Just nu är det mycket som ska in i huvudet och kroppen och det känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om processen som pågår, att få ihop sången med det sceniska uttrycket, att finna rätt karaktär och rörelsemönster, att kunna slappna av och vara lugn i mina aktioner. Det kommer nog ta några veckor till innan det faller på plats, men jag tror och hoppas att det kommer bli bra i slutändan- Jag är helt övertygad om att det blir en fantastisk uppsättning, det händer saker hela tiden så det blir inte en tråkig minut med denna musik, barnkör, dansare och sångare på scen! Premiär 28 dec… 🙂

För övrigt medverkar jag på en julkonsert den 2 dec kl. 19.00  i St Johannes kyrkan i Malmö. Det är konsertserien “Änglaljus” som firar 20 års jubileum arrangerad av John Kluge. Andra medverkande artister är bl.a Py Bäckman, Johan Stengård och Håkan Hemlin.


änglaljus

På mitt första jobb som mamma tog jag med Samuel på en sång/filminspelning (berättar mer om den när det är klart!)  och då togs denna bild:


Negar Zarassi

Foto Elin Bryngelson

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page