top of page

Persia’s got talent semifinal!

Nu är det klart när programmet kommer sändas! Fredag den 5e februari kl. 19.30 sänds den första av två semifinaler, jag medverkar i den andre som sänds veckan efter samma tid, alltså fre 12e feb kl. 19.30. Det går att se live via Youtube eller direkt på MBC Persia om man har tillgång till satellit/parabol.

Här är en direktlänk till Youtube kanalen:


För att rösta så krävs det att man laddar ner en app där man måste logga in för att kunna genomföra röstningen. Förmodligen så kommer det gå till på detta sätt:

Semifinal nr 1, 7 deltagare varav 3 tävlande går vidare till final.

Semifinal nr 2, 7 deltagare varav 3 tävlande går vidare till final

Final, 6 deltagare, vinnaren utses av juryn. När finalen är klar öpppnas röstningen för alla och det går att rösta på sin favorit som då kan vinna folkets pris på 250 000 kr.

Här är länkar till appen,

Följ mig gärna på Instagram som jag uppdaterar mer frekvent, ni hittar mig som @negar.zarassi

Yihooooooo, nu är det äntligen dags!!!! 🙂 🙂 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comments


bottom of page