top of page

Operaball i Oslo, fantastiskt och underbart!

Vilken kväll det var!  Det är svårt att beskriva hur det känns, det är som att sväva omkring i en saga där musiken ackompanjerar alla vackra människor som dansar och visar upp sig i sina kostymer och masker. Det är som att förflytta sig till en annan tid och de vackra lokalerna med kristall kronor och balkonger bidrar till känslan av att 2013 känns väldigt avlägset för några timmar…mmmmm….Jag tror ni förstår att jag redan längtar till nästa års bal!

Dessutom fick jag i år möjlighet att sjunga med orkestern, och här kommer ett filmklipp där jag sjunger “O mio babbino caro” ögonblicket efter att maskerna hade åkt av:

Om någon är intresserad av att vara med nåsta år så gå in och kika på hemsidan www.operaballet.no där det finns bilder, info om program och mycket mer.

Men nu gäller det att ladda om, redan ikväll är det gratifkations fest på Dicksonska palatset, på lördag sjunger jag på ett 50-års kalas på Yaki-Da och på söndag är det konsert i Stensjö kyrka tillsammans med pianisten Lowe Pettersson!

Lite bilder på Operaball 2013:


Operaball entré

Negar Zarassi Operaball 2013

Riikka, en av eldsjälarna bakom balen!

Riikka, en av eldsjälarna bakom balen!




Repetition innan balens början.

Repetition innan balens början.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page