top of page

Off to the north!

Idag åker jag iväg på en resa långt norrut i detta avlånga land, jag ska nämligen till Umeå och hälsa på min kära morbror och hans familj. Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli så kul att få vara tillsammans med dom hela helgen. Det blir också ett skönt avbrott från all sångteknik som snurrar omkring i hjärnan 😉

På måndag har jag en till lektion innan jag åker iväg till Stockholm för att jobba musikaliskt med dirigenten Tobias Ringborg. Jag hoppas att jag då kan släppa en del av teknik fokuseringen och försöka vara så pass tillitsfull att jag kan släppa loss, ha kul och ta till mig av Tobias kunskap. Det är alltid svårt att hoppa från en grej till en annan men jag insåg för ett tag sedan vad viktigt det är att välja vart fokus ska ligga inför varje typ av prestation, det kan vara övning, konsert, rep, sånglektion. Att helt enkelt bestämma sig för vad som är viktigt just då och låta hjärnan koncentrera sig på en sak istället för tio!

Idag träffade jag en härlig människa, en konstnärinna som har sin ateljé alldeles i närheten av där jag bor, hon heter Gun-Britt Lawurn. Jag hade bara träffat henne kort en gång tidigare men kände genast att hon hade en positiv energi, en sån där människa som man bara vill vara omkring, som känns levande, sprudlande, varm och öppen. Hon gör väldigt vackra tavlor i min smak och jag längtar till den dagen jag kan köpa en  för att sätta upp där jag övar…


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page