top of page

Nytt år och ny hemsida!

Välkomna hit till den nya bloggen, nästan samma men ändå lite annorlunda då allt finns samlat på en och samma adress, på den här hemsidan går det att ladda ner pressbilder, se videoklipp, CV, portfolio med bilder och även läsa bloggen på svenska. Kalendern som ni finner under fliken UPCOMING uppdateras som vanligt men enbart med offentliga tillställningar och då med länkar till information och biljettförsäljning när det är aktuellt. Tack till Linda Ljunggren Norberg som skapat sidan och i samråd med mig utformat den för att den ska passa mig som person och artist <3


För några veckor sedan hoppade jag in som solist med GWO på deras Trettondagskonsert på Trädgår'n tillsammans med sångaren Anton Ljungqvist och dirigenten Finn Rosengren. Det var blandad repertoar med allt från opera till musikal och operett, det blev verkligen en härlig kväll! Om ni går in på Instagram https://www.instagram.com/negar.zarassi/ så hittar ni lite klipp från konserten.


Dagen efter var det konsert i Björketorps kyrka, snöstorm och blåsigt men vi lyckades ta oss fram och även det blev en fin kväll tillsammans med organisten Berit Palmgren Wallin, medlemmar ur körer från Rävlanda men även gamla bekanta från Masthuggskyrkans kör <3


Nu närmast följer några veckor med mycket fokus på att öva, ska förbereda mig inför en provsjungning och nästa vecka åker jag faktiskt till Stockholm för att ta sånglektioner, vilket jag ser mycket framemot!

På lördag den 28 jan blir det en konsert för att hedra frihetskampen i Iran, kl. 15.30 i Göteborgs Domkyrka, fri entré och alla är välkomna!


Efter konserten i Björketorps vackra kyrka!


Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page