top of page

Mozarts Requiem och Stockholm Chamber Music med David Härenstam

Först och främst ett gott nytt år och god fortsättning så här en bra bit in i februari och 2024! Ledsen för att uppdateringen dröjt men nu så efter en viss tids vila och återhämtning efter ett helt fantastiskt 2023 så är jag på gång igen! Jag trodde nog att jag skulle behöver mer tid för vila men nu saknar jag att komma ut och möta publiken igen, det är ju så vansinnigt kul!! Ser framemot det som komma skall och nu har jag uppdaterat kalendern med vårens offentliga evenemang. I Göteborg blir det bl.a Mozarts Requiem med Göteborgs konsertkör där jag medverkar som sopransolist den 21 april.

Den 5 maj åker jag till Stockholm för en konsert med den klassiska gitarristen David Härenstam, det blir ett blandat program med allt från Britten till Manuel de Falla och Taube. Ni hittar all info här: https://www.negarzarassi.com/upcoming


Förra året avslutades med fantastiska julkonserter, bl.a en med GWO där Harald Nilsson tog några fina bilder som jag får dela med mig av! Hoppas att vi ses i vår och snart kommer även sommarens konserter upp på kalendern! <3


På Instagram och Facebook hittar ni mer material och en hel del små video snuttar så följ mig gärna där också, ni hittar från på startsidan ;)


Comments


bottom of page