top of page

Mitt finalbidrag i Persia’s got Talent

Nu är tävlingen NÄSTAN över, det går fortfarande att rösta och priset på 250 000 kr kommer annonseras nu på lördag den 27 feb, det blir alltså fokets pris då det inte fanns möjlighet för folk att rösta under själva finalen då den var inspelad i förväg. Så ladda ner appen Persia’s got Talent och rösta så mycket ni orkar….på mig 😉 Jag kom alltså på en tredje plats och jag är väldigt glad för hur det hela slutade, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle ta mig så långt och dessutom få sådant genomslag hos ett helt folk, jag har fått så mycket kärlek och beröm sista dagarna att räcker för en hel livstid, från er och från människor runtom hela världen ❤ Tack ❤


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min första musikvideo!

För ca 2 veckor sedan släpptes min första musikvideo! Det är en väldigt speciell känsla att se sig själv på det sättet, hade nog aldrig riktigt föreställt mig det som operasångerska, men nu är den här

Hösten 2021 är igång!

Underbart att det går att sjunga för en stor publik igen ❤ Som jag längtat, insåg det inte själv riktigt förrän jag fick uppleva det pånytt… Jag är just nu i fullgång med höstens uppdrag och i mitt fö

Comentários


bottom of page