top of page

Min son Samuel är här!

Nu har han kommit till världen, min älskade Samuel! Han föddes den 16 sep och vägde 3294 gram och var 50 cm lång. Det har varit en omvälvande tid med mycket känslor och tankar kring detta lilla under som plötsligt gjort entré i mitt och min mans liv. Det är svårt att med ord beskriva hur det känns…här kommer två bilder:


samuel ler

Samuel i rött

Jag har lite smått kommit igång med sjungandet igen och det var lite pirrigt innan jag tog de första tonerna, men graviditet och förlossningen verkar snarare ha haft en positiv påverkan på sångapparaten! Skriver mer om detta i ett annat inlägg. Jag förbereder mig för Malmö och nu är det ca 1 månad kvar innan vi flyttar ner. Det känns spännande!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page