top of page

Middag med Lars Roos i lördags, vackra Börsen igår, Bohusfästning med GRACE! imorgon

Nu är det lite på gång kan man säga, i fredags var det spelning i Skövde med GRACE! och efter en del strul med ljudanläggning och mic-fix så tror jag ändå att det blev riktigt bra, publiken var med och vi fick ett bra första gig med alla tjejer i gruppen. Det är mycket som ska klaffa och vi behöver komma överens om allt möjligt, från stämuppdelning, koreografi och dynamik, men det gick vägen och nu ser vi fram emot fler gig tillsammans, nästa redan nu imorgon på Bohusfästning i Kungälv, kom om ni har lust, ta med filt och fika och slå er ner på slänten till underhållning mellan ca kl. 13-15.30.



I lördags var jag inbjuden till middag på otroliga Ekered Herrgård och där fick jag möjlighet att träffa pianisten Lars Roos, han har ackompanjerat Birgit Nilsson så lite nervöst var det allt när jag började sjunga 😉 Jag var där i sällskap med John Kluge som jag ska uppträda tillsamms med i höst på turistorten BadGastein i Österrike.

Igår var det så dags för Göteborgsstads medalj utdelning på Börsen och jag var där för tredje året i rad, denna gång tillsammans med barytonen Pär Nilsén och Emma Runegård vid pianot. Vi bjöd på ett blandat program med operett och opera. Jag älskar att sjunga där, det är så himla fint och akustiken är väldigt skön, hela atmosfären inbjuder verkligen till sång!

Här kommer en bild på mig och Patrik Sjöberg som var en av medaljörerna, höjdskillnaden är knappt märkarbar….




0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page