top of page

Medverkar i musikal “East side stories” i Helsingborg i vår

Några veckor innan jul fick jag frågan ifall att jag ville medverka i en musikal i Helsingborg och efter att ha läst och fått information kring produktionen och projektet som helhet kände jag  “Yes!” Vi börjar repa i början av mars och premiären är den 27 april. Lite info kring vad den handlar om:

“Musikalen East Side Stories är en nyskriven musikal som har sin utgångspunkt i Drottninghög, Fredriksdal och Dalhem. Föreställningen handlar till stor del om en grupp ungdomar, deras familjer och om deras drömmar och önskningar för framtiden. Musikalen handlar även om att hitta en plats i livet som känns meningsfull och om att utmana sina rädslor. Om att söka sin plats och att finna den.” (Annika Kofoed, regissör)

För övrigt så är det nu en uppladdning inför nästa veckas jobb med konsert “Fly me to the moon” den 28e feb tillsammans med “Margaretakören” kl. 12 i Landvetter församling. Jag håller också på att förbereda inför Vivaldis “Gloria” i Masthuggskyrkan, turné med GRACE samt Bachs “Johannespassion” i Hjo…så det finns att göra, underbart tycker jag! 🙂

Jag och Lowe hade en mycket trevlig “Soppteater” konsert i Trollhättan, härlig publik och bra stämning! Här kommer en liten video som blev till innan publiken hade kommit in i salongen, om ni vill så gå gärna in och gilla min facebook sida där jag delar med mig av lite mer vardagliga händelser kring livet som artist och tvåbarnsmor:

negar zatassi, masthuggets kammarkör, sopran, solist, vivaldi, gloria
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page