top of page

Medaljutdelning på Börsen

Ja, idag är det dags för medaljutdelning och jag och Marco Stella ska underhålla! Jag var där förra året vid samma tillställning och det var väldigt kul, härlig stämning och en underbar lokal att sjunga i. Jag vet inte vilka det är som får pris i år men förra året så var det bl.a Jan Eliasson och förra Volvo chefen Leif Johansson…det var nog tur att jag var lyckligt omedveten om vilka det var, hade nog blivit ännu nervösare i så fall! Idag bjuder vi på några nya versioner av gamla klassiker och det ska bli spännande att se hur publiken reagerar på det hela 😉

Det har varit en bra vecka med sånglektioner, i fredags var jag på topp och mitt “tekniska” självförtroende hoppade upp ett snäpp. Har funderat en del på det här med att prestera på en sånglektion och att sedan faktiskt göra samma sak inför en publik. Det är på något sätt en process som tar tid, jag vet att jag förra året kände en frustration över att jag inte fick fram det jag kunde när jag väl stod där, och jag var orolig att jag aldrig skulle nå dit. Nu har det ju gått lite tid och en hel del funkar framför publik också, fast nu vet jag att för varje stort framsteg så behövs det någon månad eller så för att få det att sjunka in och bli en del av mina reflexer. Det är ju inte bara kroppen utan även sinnet som måste tro på att det är möjligt. Kroppen bara gör. Fredagens lektion handlade just om det, att låta fantastin styra och låta kroppen svara på de bilder som jag skapade i huvudet. Jättekul och väldigt intressant då det verkligen hörs och känns skillnad beroende på vilken bild som tagit form.

Nu är det  snart dags att börja ladda för kvällen, klänningen är framtagen men naglar, hud, hår och framförallt röst ska värmas upp!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page