top of page

Livestreamad konsert torsd 23 april kl. 18.00 med David Carbe med band, Stina Klintbom samt jag själ

På torsdag den 23 april blir det live konsert! Det ska bli så kul att få musicera med andra igen, längtar verkligen, och hoppas att så många av er som möjligt kan lyssa via era datorer och skärmar av olika slag 🙂 På torsdag alltså kl. 18.00-19.00, här nedan ser ni länken till Facebook sidan.

negar zarassi, david carbe, stina klintbom

Pianisten och entertainern David Carbe tar med sig sitt band och sänder för första gången live med konceptet ”Carbe med gäster” från Guppy Ent. i Göteborg. Räkna med en ordentlig musikalisk show med musik i många olika genrer, från klassiskt och musikal till boogie woogie och rock’n’roll!

Gästar livesändningen gör de två helt fantastiska sångerskorna Negar Zarassi och Stina Klintbom. Båda två har gästat Carbe vid flera tillfällen och gjort stor succé med sina imponerande röster och breda repertoarer.

DAVID CARBE Pianist och entertainer. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Nanne Grönvall, Tommy Nilsson, Sonja Aldén, Janne Schaffer och Sofia Källgren samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

NEGAR ZARASSI Sångerska med en röst som få! Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på publiken och hennes varma sätt skapar en innerlig stämning som når ut i publiken. Negar sjunger både svenska och internationella klassiker och bjuder på storslagna sångnummer som få klarar av att framföra i samma klass.

STINA KLINTBOM Medverkat i musikaler som Jesus Christ Superstar, The Wiz, City of Angels och Sugar – I hetaste laget. Hon har även turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog, sjungit duett med Sonja Aldén och Tommy Nilsson samt körat bakom bl.a Danny Saucedo och Peter Jöback.

BANDET David Carbe – piano, sång Johan Walter – gitarr, kör Simon Johansson – bas Jonatan Hansson – trummor Gabriella Josefsson – fiol, kör

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Konsert på Facebook!

Nu går det att se konserten i sin helhet på Vintergatans Facebook-sida, det är bara att klicka på länken så bjuds det på en ca 45 min konsert tillsammans med Arne Murby! Inspelad live 1 dec 🙂 https:/

bottom of page