top of page

Kryssningsfartyg och Annedalskyrkans julkonsert

Sitter just nu och lyssnar till min senaste sånglektion. Jag bestämde mig för att sjunga Gildas aria för att förbereda mig inför julkonserten på söndag och det gick fint, så nu blir det en aria mitt i alla det juliga.

Konserten på sön den 4 dec börjar egentligen kl. 17.00 men det är en förkonsert som börjar ca. 16.30 med lite annan musik, och vill man ha en någorlunda bra sittplats så kan det vara bra att komma vid 16.00 redan….Det brukar bli väldigt fullt, förra året var det mer än 1500 personer! Men det gör också att det blir en otrolig stämning, och för många är det årets julkonsert. Jag får fortfarande höra om den! Den är dessutom gratis så det är bara att komma 🙂

Men först så ska jag sjunga på fredag när kryssningsfartyget Buodicca anlöper till Göteborgs hamn, kompad av bandet Ossbonns. Kul mix måste jag säga, opera meets dixieland!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page