top of page

Kronprinsessan och Daniel

Nästa vecka ska jag och ett litet gäng andra musiker uppträda för Kronprinsessan Victoria och Daniel. Yihaaa! Det blir grymt kul att skriva in i mitt CV 😉

Det blir en sorts happening à la Gunilla Gårdfeldt style och jag tror att det blir lika kul och bra som vanligt. Jag ville gärna sjunga Mimi och Michaela och det fick jag, så på det sångliga planet är det lugnt, nu gäller det mer att hitta karaktären och undertexterna. Det blir ju ett annat kontext än i operornas vanliga handling. Igår hade vi vårt första rep och skratten klingade mest hela tiden!

Nu börjar det dra ihop sig inför Berlin resan och audition där den 22 mars. Det känns fortfarande pirrigt och nervöst men samtidigt lite lugnare i själen, jag tror att jag börjar acceptera att jag ska försöka göra mitt bästa och förhoppningsvis går allt vägen, MEN gör det inte det så kommer det fler chanser och det är inte hela världen. Skönt.

Jag vill göra många fler auditions, nu känns det som att det tar väldigt lång tid mellan varje och det skapar en spänning. Jag önskar att det fanns möjlighet att göra minst en i veckan….nu blir det snarare en varannan månad!

Den här veckan har min snart 18 åriga kusin spenderat sitt sportlov hemma hos mig och jag upplever att jag själv blivit några år yngre, faktiskt. Hennes glädje och skratt smittar av sig och jag har börjat fnissa igen, hihihi. Nu börjar jag förstå varför äldre människor gärna vill ha ungdomar omkring sig… 😉

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page