top of page

Konsert i Månsarps kyrka sön 3 juli kl. 20.00

Det har varit fullt upp sista veckan, fyra uppträdanden faktiskt, tror att det är rekord hittills i mitt liv som frilans 😉

Idag åker jag till Småland igen för den sista konserten tillsammans med Valentina. Vi avslutar vår lilla turné i Månsarps kyrka och förhoppningsvis blir det fullsatt, La Grand Finale! Jag fick ett samtal häromdagen från Smålands Folkbladet och de ville skriva en artikel om mig och konserten på söndag. Ska bli väldigt kul att se hur det blev, tidningen trycktes i fredags så jag är spänd på att se vad journalisten skrev och vilken bild dom valde. Detta kanske också gör att det blir lite mer folk än vanligt, tydligen skulle det var en ganska stor artikel, en hel sida med bild!!!


Månsarps kyrka


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page