top of page

Ich bin angekommen

Guten Tag alle Menschen!

Jag har ett tyskt tangentbord sa det blir knas svenska idag…Jag kom fram efter en timmes flygresa, och sedan upphamtad med bil av goda vanner till familjen. Lyxigt. Sa har kommer det nog inte att vara vid varje provsjungning.

Idag blir det upptacksfard i Hamburg, jag ska strax bege mig till innerstan for att insupa “deutsches Atmosphere”. Jag hade hoppats att det skulle vara nagot pa operan, men ingenting varken idag eller imorgon tyvarr.

Jag ar battre i halsen och jag haller tummarna att det gar vagen imorgon. Nu har jag inte sjungit po 2 dagar sa jag stor i valet och kvalet ifall att jag ska sjunga lite grann i eftermiddag eller ta det lugnt och spara mig till imorgon. Ich weiss es nicht.

Jag har ingen aning om hur det kommer att vara imorgon, ifall att det finns mojlighet att sjunga upp sig lite innan eller om jag maste direkt in till juryn. Iiiiiiihhhhhh!! Jag kommer saklart att sjunga upp hemma men det ar alltid skont att fo ta nagra toner innan det ar dags. Jag ska ladda ikvall och forbereda mig for det allra varsta jag kan tanka mig so blir jag sakert positivt overraskad nar jag val ar dar.

Tschuss!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page