top of page

Hemma igen från Loka Brunn och strax iväg till Stockholm

Vad kul det var i lördags i Loka Brunn! Den gamla kyrkan var vackert inredd med granris, skinnfällar och massor med ljus, enda nackdelen var att det var iskallt (!) så Emma Runegård fick kämpa med värmen i fingrarna. Men det gick väldigt bra ändå och mottagandet från publiken var enormt, underbar känsla! Vi hade tid till att mingla lite på kvällen och på söndag morgon njöt vi av en riktigt god frukost i den vackra matsalen.  Festen dagen innan var anordnad av Bindefeld och det hade varit en hel del underhållning för gästerna under dagen, men på kvällen fick jag i alla fall njuta av Stephen Simmonds och hans två medmusiker.

Här är en länk till en annan blogg där det även finns bilder från kvällen, det var en del andra artister, skådespelare och politker som var inbjudna och jag misstänker att det kan komma en del reportage i tidningar längre fram.

Hon som skriver bloggen heter Nathalie:

Nu har jag precis kommit hem från en spelning tillsammans med Emma, vi hoppade in för en annan sångerska som fick förhinder och nu ska jag strax börja packa och förbereda mig inför de två provsjungningar som väntar i Stockholm. Jag är hemma igen på söndag lagom för att hinna ladda om till spelningen med Aksel Kolstad på Fars Hatt den 21 november!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page