top of page

Gott nytt iranskt år! Ejdet mobarak! Nourooz mobarak!

Nu är det det officiellt vår!

Igår firades det nya året à la irani style och även jag medverkade på en fest där det dansades och tjoades en del. En bra uppladdning inför morgondagens audition i Berlin och dagens stundande resa. Jag får som alltid lite resfeber men ser fram emot det med iver, det ska bli riktigt kul att åka till Berlin. Det blir ju inte många dagar men tillräcklig för att få en känsla av atmosfären och folket.

På tisdag gäller det och igår funderade jag över vad jag egentligen vill ska hända på uppsjungningen. På sätt och vis vill jag inte ha för höga förväntningar eftersom jag inte vill bli besviken om det inte går bra, men i grund och botten så skulle jag vilja ha kul. Jag vill att det ska bli roligt, att jag äntligen får sjunga och visa vart jag står idag. Sen hur det går får kanske komma i andrahand, prio ett alltså: Ha kul och vara fokuserad!
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page