top of page

Fullt upp!

Nu är helgens eskapder avklarade, och jag sitter jag på tåget på väg till Stockholm för att vara med på en fest en helt vanlig måndag, värre kan man ju ha det 😉 !

Åker hem imorgon förmiddag för att hinna till ett rep på kvällen, denna vecka är packad av sånglektioner och rep inför konsert på fre och sön. Jag har fullt upp med att memorera text till X antal julsånger!

Det var kul i lördags på Stadsmuséet, väldigt mycket folk och det kändes som att de karaktärer vi hade jobbat fram utfrån de fakta vi lyckats samla in om de olika personligheterna, fungerade väl. Det är roligt att se hur folk faktiskt tror på att man är sin roll, det slog mig att folk på allvar diskuterade med mig om olika saker som hänt på Göthildas tid, fascinerande! Tyvärr glömde jag kameran så jag kan inte visa hur fina vi var i våra olika utstyrslar, bl.a den arga sufragettten och spionen Stig Roth…

Igår var första gången jag sjöng i Carl Johan kyrkan och dit återvänder jag gärna. Det blev en fin adventskonsert och en hel del tappra själar trotsade stormen och tog sig till kyrkan. Äntligen är julen här!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page