top of page

Fredag igen, sjunger på Centralen samt lite bilder från veckan som gått!

Vad fort veckorna går! Snart är det jul! 🙂 Den här veckan har jag varit på lite olika ställen, i tisdags sjöng jag på en avtackning på gamla Härlanda fängelse, i onsdags hoppade jag in för Bo Urban i Annedalskyrkan vid en gudstjänst för att sjunga O helga natt och idag är det centralstationen som gäller mellan kl. 16-17. Ni hittar mig nedåt bussterminalen på en bro mellan hotellet, vid Lindex och Kappahl.

Nästa vecka sjunger jag vid en begravning, det är en iransk borgerlig begravning och jag håller på att förbereda mig för fullt då det är ny text och musik som ska framföras, men det känns väldigt roligt att få sjunga på persiska och jag är glad att sådana här tillfällen dyker upp.


Rött för julen!

Rött för julen!Vacker bukett från Härlanda!

Vacker bukett från Härlanda!


Några foton från Annedalskyrkans stora julkonsert den 2e december, foto av Monica Wennblom


Fyra sångare

Foto Monica WennblomFyra sångare 4

Foto Monica WennblomNegar Zarassi

Foto Monica Wennblom


0 kommentarer

Comments


bottom of page