top of page

En sista uppdatering innan bebisen kommer, bilder från sommarens konserter!

Ja hörrni, tiden går faktiskt framåt även om jag går i väntans tider!  Sommarens konserter är över och jag har haft en väldigt fin musiksommar med många roliga möten med publik och kollegor. Ett litet extra tack till mina trogna fans som kommer på så många konserter dom kan och dessutom ger mig gåvor förutom sin egen närvaro. Ni vet vilka ni är, en stor kram till er!

Jag går nu in i någon sorts bebisbubbla fram till i november då hela familjen flyttar till Malmö för min medverkan i “Tusen och en natt” på Malmö Operan, ni kan hitta mer info på denna länk och även boka biljetter: http://www.malmoopera.se/forestallningar/tusen-och-en-natt

En bildkavalkad:


Välenkolonin

VälenkoloninVälenkolonin

En väldigt rolig och uppskattad spelning på Välenkolonin tillsammans med Viktor Tågestad och Lowe Pettersson.Domkyrkan

DomkyrkanKonsert i Domkyrkan tillsammans med Salomon Helperin och Saied Belhaij. Mycket utrustning att hålla koll på :)

Konsert i Domkyrkan tillsammans med Salomon Helperin och Saied Belhaij. Mycket utrustning att hålla koll på 🙂Skallsjö kyrka

Skallsjö kyrkaDen fantastiskt fina Skallsjökyrka med toppen akustik!

Den fantastiskt fina Skallsjökyrka med toppen akustik!En liten övning innan konserten med Tobias Fjälling och Lowe Pettersson.

En liten övning innan konserten med Tobias Fjälling och Lowe Pettersson.Efter konsert i Allégården tillsammans med kära mor och morbrors fru Fariba!

Efter konsert i Allégården tillsammans med kära mor och morbrors fru Fariba!Konferenciern för Sommarestrad i Slottskogen Toby Magnusson.

Konferenciern för Sommarestrad i Slottskogen Toby Magnusson.Nicklas, ljudteknikern som hade koll på vilken mick som passade min röst bäst! :)

Nicklas, ljudteknikern som hade koll på vilken mick som passade min röst bäst! 🙂Mina underbara vänner och familj som kom för att lyssna på sista konserten för den här sommaren i Slottskogen!

Mina underbara vänner och familj som kom för att lyssna på sista konserten för den här sommaren i Slottskogen!Och ja....nu väntar jag bara på att den ska komma ut :) !!

Och ja….nu väntar jag bara på att den ska komma ut 🙂 !!


0 kommentarer

Comments


bottom of page