top of page

En dag med musik

Så här är det ofta, antingen jätte lugnt eller så händer allting på samma gång. Idag är det 3 rep, imorgon inga alls.

Morgonen började med en radiointervju ang “Närradiogalan” på tors och snart ska jag iväg för att repa med pianisten som ska spela. Det blir antagligen Mimis andra aria “Donde lieta” och den gamla hitten “Meine lippen sie kussen so heiss”. En av mina favoritsångerskor just nu är Mirella Freni, ska lägga upp ett klipp med henne när hon sjunger Mimi. Det jag gillar med henne är att hon har inlevelse, sjunger med hela sin vackra röst hela tiden och använder sina “rrrrrr” i slutet av ord som amorrrrrr.

Igår var jag på Sjöfartsmuséet för att titta på den nya våningen som vi ska inviga till helgen, jag ska äntligen få vara sjöjungfru! Har alltid drömt om det, ända sedan jag i åtta års åldern såg Disneys “Lilla sjöjungfrun” och sjöng sången “Hela min värld” i badkaret plaskandes med fötterna 😉

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page