top of page

Dagen innan konsert i Bondstorp

Skön kväll, sitter och tar det lugnt och laddar inför morgondagens konsert i Bondstorp. Om det är någon som är i trakterna och har lust att komma så börjar det kl. 20.00 i Bondstorps kyrka. Det är det rysk-svenska programmet som nu känns väldigt kul och avspänt att sjunga. Musiken är oerhört vacker och med Valentina som pianist kan jag verkligen slappna av och ge allt jag har.

Idag har det varit en hel del sångtext plugg men också planerande inför framtida engagemang som jag hoppas blir av. Det är en del olika saker på gång på olika håll och jag är spänd inför att se hur det utvecklar sig….

Igår satt jag och redigerade inspelningen från förra veckan. Det är något blandade känslor, det är så svårt att bli nöjd när jag hör mig själv så många gånger. Tycker alltid att det är något som borde fixas till, men tillslut gav jag upp och nöjde mig med vad jag fått ihop. Jag vill lägga upp det på bloggen men måste få till det rent tekniskt då jag behöver länka till Youtube, men då måste det vara en video och inte en ren ljudfil…så lite mer meck krävs innan det hamnar här…Lite stolt är jag ändå som lyckades klippa en ljudfil för första gången!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page