top of page

Besök på Radio Nemis FM 100,2 tis 25 okt kl. 16.00

Imorgon besöker jag Radio Nemis kl 16.00 om det är någon som vill lyssna, kanalen är FM 100,2 i Göteborg, eller gå in på denna länk där ni både kan se och höra mig:

Jag kom precis hem från Stockholm och jag är nöjd med min provsjungnings insats! Jag hade bestämt mig för att våga vara precis som vanligt och sjunga ut för fullt och spela min karaktär som om det vore på riktigt, vilket jag gjorde, så nu är det bara att vänta och se om jag passar eller inte! 

Förutom provsjungningen så var jag på Folkoperan och såg “Madama Butterfly” och efter första akten så tyckte jag inte att den  riktigt lyckades fånga mig, men efter paus så blev det precis tvärtom och när slutet kom så satt jag och lipade som vanligt 😉

Det har varit en bra helg och söndagen var ljuvlig med strålande sol och skogsvandring med kusinerna, underbart!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page