top of page

Att vilja något men samtidigt ha tålamod

Idag har varit en dag när jag funderat över hur det faktiskt kom sig att jag ville bli operasångerska, och om jag hade följt min dröm om jag visste hur mycket jobb som ligger bakom en framgångsrik sångarkarriär. Jag vet ju att jag verkligen gör det jag älskar och jag kan inte se mig själv göra något annat, men ibland slår det mig att det kanske hade varit skönt att ha ett jobb dit man gick och sen var det klart kl. 17.30. Typ. Just nu känns det som att jag går omkring och jobbar och jobbar, samtidigt som jag har en känsla av att vänta. Någon sångare/människa som känner igen sig??

Ivilket fall känns det bra att ha kommit igång med instuderingen av rollerna som jag tänkt ut, det är kul att ha ett slutmål för en gångs skull, att fakiskt se till helheten och inte bara en aria som kanske ska användas på provsjungning.

Till helgen åker jag till Loka Brunn och gästar Oskar Bly på hans konsert, vi ska nog göra hela första scenen ur La Bohème mellan Mimi och Rodolfo, vilket ska bli riktigt kul! 🙂

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page