top of page

Att vara modig

Nytt år, nya utmaningar! I mitt fall är det att fortsätta vara modig. Jag vill fortsätta på samma sätt som jag avslutade förra året, att våga testa nya saker, inte vara rädd för att det inte alltid ska bli som jag tänkt och vara öppen för det som kommer i min väg. Att skriva här på bloggen är något nytt, det är en utmaning i sig och jag hoppas att den kan utvecklas till en bra plattform för mig som artist. Här vill jag samla mina bilder, uppdatera om konserter och ge information om vad jag kan erbjuda.

Just nu är fokus att spela in ljud och videofiler som jag kan lägga upp. Mitt mål är att det ska vara klart 5 feb. 

Och så är det auditon i Hamburg 18 jan. Min första audition utanför Sverige! Nu gäller det att plugga tyska de närmaste veckorna, tentan är den 15 jan och mitt huvud lär vara fullproppat med dativ och ackusativ när jag anländer på kvällen den 16. Förhoppningsvis kan jag också använda mig av mina nya kunskaper under audition när de frågar vad jag ska sjunga 😉

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page