top of page

Våruppdatering och release konsert!

Så himla härligt att restriktionerna är borta! Det känns fortfarande lite overkligt, jag hoppas verkligen att vi slipper behöva gå igenom detta en gång till.

Ber om ursäkt för att kalendern inte uppdaterats på länge men då restriktionerna ställt till det med planeringen har det varit svårt att presentera konkreta datum för uppdträdanden. Men nu så!

En rolig och väldigt speciell konsert för mig blir den 9e april på Konserthuset i Göteborg, då släpps mitt första album och jag uppträder tillsammans med Shapor Bastansiar och stråkkvartetten Wulfson Quartet i Stenhammarsalen. Om det är någon konsert jag vill att ni kommer på i vår så är det denna 😉 Här är länken till bokningen: https://www.gso.se/program/konserter/negar-zarrasi-wulfson-quartet/

Den 2e mars gör jag ett mindre framträdande tillsammans med Arne Murby inför filmvisningen av Nasrin Pakkos film “Jag vill bara komma hem” på Dalheimers Hus. Tyvärr är evenemanget redan fullbokat men kan hända att det släpps några biljetter vid avokningar…se KALENDERN

Den 8e mars på kvinnodagen uppträder jag i Annedalskyrkan på temat “Kvinnans röst”, även här har jag med mig Wulfson Quartet och Shapor Bastansiar.

15 mars sjunger jag på Elfesten i Malmö och den 20e mars på Nowruz och vår konsert på Fregatten i Stenungsund, kika in i kalendern så hittar ni rätt länkar och info till alla konserter.

I april blir det en hel del föreningsspelningar med Lowe som varit uppskjutna sedan pandemins start, en del annat smått och gott och i maj påbörjar jag ett spännande repetitionsarbete på Göteborgs Stadsteater, det berättar jag mer om så småningom 🙂

Kom ljuva vår, kom! ❤

Copy right © Danish Saroee, http://www.saroee.com

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page