top of page

Vårens projekt och en liten fot in på Göteborgs Operan!

Någonting som jag är väldigt glad över är att jag ska vara understudy för Papagena i Trollflöjten nu i april-maj. Så om det blir som jag hoppas och önskar får jag debutera på Göteborgs Operan! 🙂

En annan mycket intressant och utmanande uppgift är teaterpjäsen “Golis systrar” där jag ska spela den tredje systern. Vi kommer att ha en läsning av pjäsen under “Dans och Teaterfestivalen” och jag hoppas att det innebär att vi spelar den till hösten på en bra scen. När jag läste manuset blev jag direkt fångad av dess innehåll, den känns otroligt aktuell med fyra kvinnor i huvudrollerna, kvinnlig manus författare och ett tema som kretsar kring problematiken som uppstår i en invandrar familj när den efter många år i Sverige faktiskt har integrerats, men även på det individuella planet med de olika systrarnas relation till varandra och deras livsöden. Det är Nasrin Pakkho som har skrivit manus och det är även hon som kommer att regissera.

Jag har även blivit medlem i en sång/show grupp som kallas “GRACE!” och vi består av fem tjejer med olika musik-bakgrund som bestämt oss för att göra något tillsammans! Vi är fortfarande i startgroparna men så fort vår hemsida och första gig blir klart så kan jag lova att det hamnar här på bloggen! 🙂

Det var väl lite av vad som är på gång just nu, har en bra period för tillfället med mycket övning och inlärning av ny repertoar, energin är på topp och dessutom så är det VÅÅÅÅR!!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page