top of page

Tv-intervju sänds på tisdag!

Först och främst måste jag berätta lite om konserten i fredags tillsammans med Pär Nilsén! Det var riktigt kul att sjunga tillsammans och jag ser fram emot våra operett-konserter som vi ska ha i sommar 🙂 Det var en hel del folk i kyrkan och stämningen på topp, det var ett bra program tycker jag och det kändes som att vi fick till en fin kombination av sånger. Det var många som kom fram och tackade för konserten och det värmde mitt sångarhjärta! Som ofta förr så glömde jag såklart att ta kort…

Men nu till huvudnyheten för detta inlägg! På tisdag är det iranskt nyår och det kommer att sändas en ca 15 minuter lång intervju med mig på Öppna kanalen, Göteborgs lokal TV kanal. Det sänds 3 gånger under dagen, kl. 6.00 vid själva “nyåret”, på eftermiddagen och sist kl. 23.00. Intervjun är på persiska så det kanske är lite svårt att förstå för alla som inte är iranier, men det kommer att finnas med ett videoklipp där jag sjunger och det funkar ju i vilket fall 🙂

Tjohooooo!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page