top of page

Trevligt kalas och fin stämning på konsert!

Förra veckan var intensiv med fyra jobb med helt olika inriktningar, kul och utmanande!  Opera maskeradbal, gratifikation, 50 år kalas på nattklubb och en kyrkokonsert….Vad mer kan man begära som artist??

50 års kalaset var fint uppstyrt och jag tror att gästerna fick en överraskning när jag plötsligt dök upp i trappan med min stora rosa klänning. Födelsedags barnet älskar opera så vad passar då bättre än en livs levade operasångerska?


Trappan på Yaki Da

Lars Göran i logen :)

Lars Göran i logen 🙂Yaki Da

Konserten i Stensjö kyrka blev en väldigt fin avslutning på veckan, trevligt bemötande av personalen och jag tror att jag och Lowe gjorde vår bästa spelning hittills! Go energi och en bra publik som gav härlig respons.


Mikael och Birgitta!

Mikael och Birgitta!Lowe Pettersson Negar Zarassi
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page