top of page

Speldags turné och blomster

Idag bara måste jag skriva av mig om det underbara vädret som varit i några dagar. Tänk att en sak som blommande träd, sol och värme skänker sådan glädje och tillfredställelse…i alla fall för mig. Igår var jag i Lerum och promenerade en stund längs en kanal som var kantad av blommor, träd och bara var allmänt underbar, det luktade gott och det var så skönt att äta min medhavda lunch på en bänk utomhus och bara slappna av….önskar många fler sådana dagar!!

Senare inne i stan var det dags att planera inför “Speldags turnén” som förvisso inte är förrän i slutet på september, men det måste ändå skrivas program och information. Jag och Dan Lindén, en eminent pianist,  kom på ett riktigt kul program som vi tror att den äldre målgruppen kommer att uppskatta. Jag har några nya sånger som jag ska lära mig och det ser jag fram emot, framförallt en på spanska med kubansk rytm. Karamba!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page