top of page

Snart är det dags för Storan!

Ja, nu börjar det närma sig och jag kan knappt vänta! Detta ska bli så kul, tänk att få ha en konsert där jag får sjunga precis allt jag gillar och med kollegor som är rent ut sagt fenomenala! Jag får nypa mig i armen...denna kväll så bjuds det på allt från visa till opera, jag sjunger på persiska, franska, svenska, engelska och italienska. Dessutom är ju Anton Ljungqvist med! Vi kommer göra några duetter och han sjunger även solo så att ni verkligen får njuta av hans mäktiga stämma!


Arne Murby är kapellmästare och pianist, på violin Daina Maitekaite och Elin Stjärna, viola Jill Johansson, cello Mats Lindberg och bas Jonas Franke Blom. Ja, ni förstår kanske vilken lyxig kväll detta kommer att bli :)


Och glädjande nog är teatern snart full, så vänta inte med att boka ifall att ni vill komma...!


Just nu är allt fokus på denna konsert även om det är en del andra saker i görningen, ska bl.a till Helsingfors för att sjunga, väldigt spännande då jag aldrig varit där så ska försöka hinna med så mycket sightseeing det går.


Biljetter och annan info hittar ni på Storans hemsida:Hoppas att vi ses där!


Foto Danish Saroee0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page