top of page

Roliga spelningar på jubileum!

Helgens spelningar gick fint och min nya bekantskap, pianisten David Carbe, följde mig alldeles utmärkt i mina utsvävningar! Ibland på sådana här spelningar kan det bli en speciell stämning, i fredags märkte jag att de lyssnade väldigt uppmärksamt och då finns det utrymme att jobba med nyanserna och texten. Dessutom blev jag och David fotograferade av Jan Wingfors så jag tänkte dela med mig av några bilder 🙂


Sjunga, sjunga sjungaIn action!Back to my roots 😉En viss längdskillnad...


Spelningen igår med hos Tempelriddarna med Dan Lindén gick fantastiskt bra, fin publik, fin lokal och bra stämning, jag kom hem till mina middagsgäster full av energi! Här kommer en bild på mig och söta Dan:


Jag och Dan innnan spelning hos Tempelriddarna!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page