top of page

Provsjungning för Norrlandsoperan i Stockholm

Det har varit ett himla flängade sista veckan och nu sitter jag på ett tåg på väg till Stockholm. Det är Norrlandsoperan som har en provsjungning för operan La Bohème och jag söker rollen som Musetta. Det blir sista resan den här månaden i alla fall, jag åker iväg till Oslo den 18 feb men tills dess så är det ju låååångt kvar 😉

Annars så är det bra, det ska bli kul att söka Musetta, det känns som en roll som passar mig väldigt bra och jag hoppas att jag blir nöjd med provsjungningen! Jag har dessutom en dag extra i Stockholm då jag kan umgås med mina vänner och det ser jag fram emot.

I onsdags så gick det så där, jag kände mig ganska trött och jag hade nog behövt värma upp lite längre innan själva provsjungningen. Det är knepigt sånt där, att bedöma exakt hur mycket uppvärmning som ska till, dessutom så varierar det så mycket från ställe till ställe om det finns rum att värma upp i och hur lång tid man får på sig. Det bästa är ju om man kan värma upp hemma eller på hotellet för att sen bara bättra på lite innan det är dags, enligt mig. Men sen gick det superbra på lektionen så jag får vara nöjd med det.

Håll tummarna!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page